Geng Budak Malas ^^

Monday, September 26, 2016

Baggy Shirt Murah (Ala Korea) -RM 15


Assalamualaikum semua....


Ada yang tengah cari Baggy Shirt?? Nak cari Baggy Shirt murah?? Saya menjual Baggy Shirt murah ala Korea.

Baggy Shirt ni bukan sahaja murah dan mempunyai banyak corak malah ia longgar dan cantik apabila dikenakan di badan. Baggy Shirt ni juga tak perlu di 'iron' .


1. BAGGY SHIRT DESIGN 1

Material : Knitted Cotton (Stretchable )
Measurement:
Shoulder : 44cm
Bust: 50cm
Lenght:77cm


PRICE  (EXCLUDE POSTAGE)

RM 15 SEHELAI

BORONG
10 HELAI - RM13
30 HELAI - RM12.50
50 HELAI - RM12


HARGA PLAIN TAMBAH RM1.00 

beli lagi banyak dapat lagi murah !!!

Jangan malu jangan segan PM/SMS/Whatsapp ke 011-23459919 ( ezny) 
Wechat Id- Eznydyana 
Lawat ke De'Sya Collection untuk tahu lebih lanjut

Pembelian borong juga boleh menghubungi kami untuk T&C . Pemborong dari Brunei juga dialu-alukan ^^

Whatsapp kami untuk mendapatkan corak yang terkini .....


011-23459919

011-23459919


011-23459919

#Kamijual #printedtop #baggyshirt #pakaianmuslimah #tshirtmurah #freesize


READY STOK !!!!!!


BERGAYA DENGAN BAGGY SHIRT 























BAGGY PLAIN








14 comments:

  1. akak ezny nk yg c13,c17 n c23...
    akak tlg smpan nk ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay... nsb baik bagithu awl. Ade yg tinggal satu je ^^

      Delete
  2. Sis klau org yg bdn comel pkai dia melekap dkt bdn tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. secomel macam mana tu sis?? Printed baggy fit smpai 2XL... 2xl da ketat sikit da ^^

      Delete
  3. assalammualaikum akak..ada fb x?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. boleh whatspp ke 011-23459919 untuk belian.

      Delete
  5. miss sye borong 50 pasang brp ms blh bg sye

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh whatspp terus ke 011-23459919 untuk belian ^^

      Delete
  6. Поиск Индивидуалки в Киеве sex Евреи подобны гвоздям и заклепкам в многоэтажном здании: сами по себе большой ценности не представляют, но без них здание не устоит мог превратиться в ночной вояж на такси или своем авто по дорогам и районам У меня есть ВСЁ, что нужно для Вашего комфорта. Разнообразие предоставляемых сексуальных услуг, неиссякаемая фантазия, тактичность, учитываю все Ваши пожелания, а также ненавязчивое МУЗЫКАЛЬНОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ.
    #ПроституткиКиева

    ReplyDelete