Geng Budak Malas ^^

Monday, September 26, 2016

Baggy Shirt Murah (Ala Korea) -RM 15


Assalamualaikum semua....


Ada yang tengah cari Baggy Shirt?? Nak cari Baggy Shirt murah?? Saya menjual Baggy Shirt murah ala Korea.

Baggy Shirt ni bukan sahaja murah dan mempunyai banyak corak malah ia longgar dan cantik apabila dikenakan di badan. Baggy Shirt ni juga tak perlu di 'iron' .


1. BAGGY SHIRT DESIGN 1

Material : Knitted Cotton (Stretchable )
Measurement:
Shoulder : 44cm
Bust: 50cm
Lenght:77cm


PRICE  (EXCLUDE POSTAGE)

RM 15 SEHELAI

BORONG
10 HELAI - RM13
30 HELAI - RM12 
50 HELAI - RM11.50
100 HELAI - RM11



beli lagi banyak dapat lagi murah !!!

Jangan malu jangan segan PM/SMS/Whatsapp ke 011-23459919 ( ezny) 
Wechat Id- Eznydyana 
Lawat ke De'Sya Collection untuk tahu lebih lanjut

Pembelian borong juga boleh menghubungi kami untuk T&C . Pemborong dari Brunei juga dialu-alukan ^^

Whatsapp kami untuk mendapatkan corak yang terkini .....


011-23459919

011-23459919


011-23459919

#Kamijual #printedtop #baggyshirt #pakaianmuslimah #tshirtmurah #freesize


READY STOK !!!!!!


BERGAYA DENGAN BAGGY SHIRT 













288 habis


298 habis


390 habis




BAGGY PLAIN







Wednesday, September 21, 2016

AMBIZ COFFEE HOUSE , KOK LANAS

AMBIZ COFFEE HOUSE



Alamat:

fb page - tekan sini


ASSALAMUALAIKUM....
This entry,  entry pendek je.  Cik Ezny nak review pasal Ambiz Coffee House . nothing much to say. For me just so so. Maybe masa tu my mood pun memang tengah penat. So tak ada perasaan sangat masa pergi sini. Pergi pun sebab my sis , Intan. Teringin nak makan dekat cafe baru dekat Kok Lanas. Masa dia habis belajar dekat Politeknik Kok Lanas tu kedai baru nak buka, jadi dia tak sempat pergi. So yeah, kitaorang makan dekat sana before kitaorang balik Temerloh semula.

Apa yang menarik, Cik Ezny nampak ada menu Rusa tak silap. Tapi masa kitaorang datang tu, stok daging rusa habis. Too Bad, kalau tak boleh tambah point. hehe.
Dari segi service okay kot, tak ingat sangat. Tapi orang ambil order tu ramah so Cik Ezny add 1 point. But yeah, coffee dia. Dah nama kedai coffee , so Cik Ezny mengharapkan Coffee yang memukau or yang boleh bagi thumb up. Tapi okaylah, dah nama kopi. Nak rasa macam mana lagikan . Mungkin harapan I terlalu tinggi coz I'm coffee lover.... hihi

Actually, not a bad comment. Tapi just so so. Makanan not bad. Roti bakar tu buat I excited sikit..... huhuhu.

Oraite, jom tengok GAMBOOO







HOTEL & RESORT MURAH DI TOK BALI : PERMAI RESORT & REST HOUSE


BLOG- TEKAN SINI

KG TELONG JALAN TOK BALI 16310 BACHOK KELANTAN








Assalamualaikum. 
Untuk entry kali ni Cik Ezny nak Review Permai Resort & Rest House di Tok Bali , Kelantan.
Cik Ezny pergi sini dengan my sis, Intan . Sebab dia nak ambil result ke apa ntah dekat politeknik Kok Lanas. So Cik Ezny as a good sister kenalah teman dia pergi ke Kelantan dari Temerloh. Drive jauh-jauh takkan nak terus balikkan, so we decide nak tidur dekat hotel or resort dekat dengan pantai. Intan cadangkan pergi Tok Bali. I on jelah, manalah tau jalan Kelantan sangat.

Oleh sebab bulan September kami nak pergi Sabah pulak. So kitaorang cari hotel murah-murah jelah area Tok Bali tu. Cari punya cari punya cari. Kitaorang buat survey dekat 5 hotel and resort area Tok Bali . Maklumlah nak cari yang murah tapi selesa. Tak pernah-pernah aku survey hotel banyak gitu. Survey kitaorang bukan pakai internet tau. Kitaorang walkin je...... fuhhh semangat betul weolls. Yelah search hotel murah di Tok Bali tak banyak sangat list dia , so nak taknak kena jelah walkin. Sebenarnya, banyak je hotel and resort area2 situ. Tapi yelah kitaorang nak cari hotel murah dekat dengan pantai kan , tu yang gigih sikit.

Orait, macam panjang pulak intro dia. Layan gambar Jom ^^

Bilik kitaorang ambil ni RM80 lebih . Agak kecik sebenarnya, tapi okay je for that price kot. Orang dekat kaunter pun dah bagitau bilik tu kecik sikit, dia suggest ambil bilik besar sikit bagi selesa tapi area belakang sikit, tak belakang manapun sebenarnya....huhuhu. Tapi kitaorang taknak sebab bilik yang kitaorang duduk ni dekat bahagian depan. So rasa cam selamat sikit, kitaorang pergi berdua je perempuan. So keselamatan perlu diutamakan walaupun tempat tu memang selamat pun.

GAMBAR
 senarai harga bilik 


dekat kaunter

dewan makan


 bilik kitaorang B4



BILIK






PANTAI DI PERMAI RESORT & REST HOUSE







PANTAI BERHAMPIRAN (LUAR DARI KAWASAN RESORT)



Setakat ini sahaja perkongsian Cik Ezny kali ini. Harap entry ni memberi manfaat kepada yang memerlukan . ^^


Hotel murah di Tok Bali
Resort murah di Tok Bali
Menarik di Kelantan
Menarik di Tok Bali 



SELFIE AND WEFIE
(yang ni tak tengok pun takpe..... just kami2 shj)